Hotellit ja palvelut

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia.

Sokos Hotels

Sokos Hotels – tehtävänä onnellistaminen

Sokos Hotels on 47 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun neljä eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Uudessa Heymo-hotellityypissä maksat vain siitä, mitä kulloinkin tarvitset. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuotena peräkkäin. Kaikilla Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. Sokos Hotels tarjoaa ensimmäisinä mahdollisuuden kompensoida hotelliyön hiilipäästöt.

Katso lisää ja varaa tästä

Radisson Blu Hotels

Feel The Difference

Radison Blu Hotels on osa Radisson Hotel Groupia, jolla on toiminnassa ja rakenteilla yli 1 400 hotellia ympäri maailmaa. Radisson Blu -ketju toimii Suomessa franchise-periaatteella, ja Sokotel Oy:llä on monivuotinen sopimus hotellien operoinnista Radisson Hotel Groupin kanssa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä ja huipputason palvelua. Kaikilla Radisson Blu Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus.

Katso lisää ja varaa tästä

Ravintola-, tapahtuma- ja kokouspalvelut

Harjoitamme ravintolatoimintaa lukuisilla eri konsepteilla. Kaikki ravintolamme ovat kattavasti esillä Raflaamo verkkopalvelussa.  Hotelleissamme on myös tarjolla satoja tiloja, jotka muuttuvat moneksi. Kokoustila, auditorio, saunakabinetti tai sviitti. Kerro tarpeesi ja me toteutamme!